Saturday, April 11, 2009
jLn2 CaRi maKan @ Time Square
Tarikh = 11/4/2009 (Sabtu)
Tempat = Time Square, KL
Tujuan = Hang Out ngan kengkawan tp rmai yg x leh join...huhu... (aku n Liza jer)

Semalam aku kuar jejalan ngan liza. Nak ceta ni psl cari tmpt mkn..ssh nye la nak cari tmpt mkn melayu n ISLAM kat Time Square ni. sume nye byk restoran "Chi" jek... n fast food. so, tepaksa la round2 mencari..
Then...jumpa la restoran Rasa Utara...perot dh lapa...tgk dari luar cam menarik jek (sbnrnye nmpk poster Nasi Briyani n Sirap Selasih) ..so kitrog pun masuk la...sbb dh lapa order la set Nasi Briyani n Rendang Daging..Sedap jugak la rasenye...kitorg tmbh kerabu mangga..pedas tuh...
Tapi xde gamba la plak nak letak sbb x bwk kamera...len kali mskkan gamba..

ini lah poster nye....


kerabu mangga...sedap n pedas!!!



posted by ashiqeen @ 8:30 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
About Me


Name: ashiqeen
Home: Batang Kali, Selangor, Selangor, Malaysia
About Me: Berasal dari Segamat, Johor dan sekarang menetap di Batang Kali, Selangor. Bersekolah rendah & menengah di Segamat, Johor. Kemudian sambung blaja kat KYPM Kuantan. Seterusnya sambung kat UUM plak. Nak sambung lagi tapi keje dulu la...(ntah bila la nak smbg smp dpt pangkat "Doktor" nih.:))Skang ni keje mengaja budak, belia, warga emas dan sape2 la yang nak blaja ttg komputer.Emm...dah jadi 'TunanG seseorang'pada 30 Muharram yang lalu = 27/01/2009 & bakal menjadi isteri org pada hujung tahun nanti. Nantikan Hari tersebut. Moga2 sume fmly n kengkawan dapat hadir pada majlis yang akan diadakan....
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates