Thursday, June 11, 2009
Kenangan paling BEST @ De Zon 2007 ..
Malam ni setelah dpt melelapkan mata jap pas mghrib td rase ade sket semangat nak wat new posting kat blog..dah sebulan rupenye aku x update blog ni. Kekangan masa menyebabkan aku x sempat nak post ape2. Tgh dok tgk gamba2 lama nmpk la gamba2 masa aku pi 1st kursus tuk PUSAT JALUR LEBAR KOMUNITI (PJK) yg aku keje skang ni. Tak sangka tol dh setaun lebih masa berlalu...Dan pengurus serta pen.pengurus pun dh bertukar ganti...huhuhu...sedey rmai yg dh tinggalkan PJK Fasa Rintis ni...

Walaupun x penah kenal sesama sndri masa 1st time coz sume dr tempat n negeri berlainan, namun dlm masa 2 mggu bersama2 menjalani kursus tersebut merupakan masa yang paling berharga. Our relationship very closed, dan walaupun pack giler ngan prog. dari pagi smp la ke malam, tapi sempat la gak kami sume pi jln2 kat KLCC, tgk wayang (ceta hantu asyik nak tumpang lalu jek) hehehe...Dalam kelas training pun asyik begamba jek kan...
Specialnyer kami PJK Fasa Rintis ni cuma 12 site jek bagi seluruh Malaysia...

ni la suasana kat dalam bilik training kitorg besama cik dayang

ni plak masa kat meja makan - makan 6x sehari (x larat dh nak mkn masa tu)


kuar jalan2 KLCC

besama boss kitorg, staff MSd, n sume staff PJK (Pengurus & Pen. Pengurus)


besama 12 orang pengurus

beratur nak sambut kedatangan Dato' Halim di SKMM, Cyberjaya


@ SKMM Cyberjaya (dah nak blk ni)


posted by ashiqeen @ 9:35 AM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
About Me


Name: ashiqeen
Home: Batang Kali, Selangor, Selangor, Malaysia
About Me: Berasal dari Segamat, Johor dan sekarang menetap di Batang Kali, Selangor. Bersekolah rendah & menengah di Segamat, Johor. Kemudian sambung blaja kat KYPM Kuantan. Seterusnya sambung kat UUM plak. Nak sambung lagi tapi keje dulu la...(ntah bila la nak smbg smp dpt pangkat "Doktor" nih.:))Skang ni keje mengaja budak, belia, warga emas dan sape2 la yang nak blaja ttg komputer.Emm...dah jadi 'TunanG seseorang'pada 30 Muharram yang lalu = 27/01/2009 & bakal menjadi isteri org pada hujung tahun nanti. Nantikan Hari tersebut. Moga2 sume fmly n kengkawan dapat hadir pada majlis yang akan diadakan....
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates