Tuesday, June 16, 2009
Redha n syukur dengan segala kurniaanNya....
Sampai jek offfice pagi ni dengan semangat nyer aku on PC nak check result KPLI. Tapi xde rezeki bagi kemasukan Jun 2009 ni, aku tak tersenarai dalam calon yg berjaya. Sedey ade..kuciwa pun ade...tapi aku redha. Ini bukan rezeki aku....Mungkin rezeki aku d tmpt lain.. dan TAHNIAH!!! kepada semua yang berjaya mendapat tawaran....





posted by ashiqeen @ 6:49 PM  
2 Comments:
  • At October 16, 2009 at 4:39 PM, Blogger mahzan said…

    hi

    ini artikel asaya, tq siarkannya

    Mahzan
    UK

     
  • At October 28, 2016 at 12:51 PM, Blogger Dewi Aja said…

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

     

Post a Comment

<< Home
 
About Me


Name: ashiqeen
Home: Batang Kali, Selangor, Selangor, Malaysia
About Me: Berasal dari Segamat, Johor dan sekarang menetap di Batang Kali, Selangor. Bersekolah rendah & menengah di Segamat, Johor. Kemudian sambung blaja kat KYPM Kuantan. Seterusnya sambung kat UUM plak. Nak sambung lagi tapi keje dulu la...(ntah bila la nak smbg smp dpt pangkat "Doktor" nih.:))Skang ni keje mengaja budak, belia, warga emas dan sape2 la yang nak blaja ttg komputer.Emm...dah jadi 'TunanG seseorang'pada 30 Muharram yang lalu = 27/01/2009 & bakal menjadi isteri org pada hujung tahun nanti. Nantikan Hari tersebut. Moga2 sume fmly n kengkawan dapat hadir pada majlis yang akan diadakan....
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Blogger Templates